Cautare

4391 de rezultate pentru "accident in bihor 29 09 2010" (5.49 secunde)
Proiectiile sunt prezentate in forma finala a proiectului bugetului de stat pentru 2011. Conform documentului, valoarea punctului de pensie va fi mentinuta in 2011 la nivelul celei stabilite pentru 2010, respectiv la 732,8 lei.
Roche Romania Diagnostics Division anunta o crestere a vanzarilor, in anul 2010, cu 10.2 %, comparativ cu anul 2009, la 86.9 milioane lei, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata.
In acest episod, vom vedea cum societatea Constructii Montaj (CM1) Craiova, detinuta in proportie de 96,5% de SIF Oltenia, a cumparat un conac boieresc la sugestia oamenilor de la SIF Pe 7 octombrie 2010, CM1 a achizitionat un teren cu constructii in centrul comunei Ilovat (judetul Mehedinti) - la 34 km nord de Drobeta Turnu Severin, la pretul de 640.000 de lei, contravaloarea a 150.000 de euro.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a hotarat, pe 5 mai, in unanimitate, retragerea licentelor audiovizuale pentru mai multe televiziuni, printre care si Telesport si Vox New.
Fictiune am scris poemul pierdut in vis / am avut femeia desenata la scoala de arta / am renuntat la cuvinte / construiesc din nou un biet castel de nisip. ... In paranteza este trecut numarul de afisari (adica de cate ori a fost citita fiecare poezie). ... Poezie 2010-11-24 (2691 afisari) - Cainele :
Intre anii 2010 si 2012, datele masurate de la 1881 au fost modificate, astfel incat acestea sa arate o incalzire semnificativa, mai ales dupa 1950.
La data de 13 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 12 Politie i-au identificat si prins pe un minor de 14 ani din Bucuresti si un minor de 14 ani din jud.
La data de 16.02.2011, in jurul orei 06:00, politisti din cadrul Sectiei 19 Politie, cu sprijinul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale - Inspectoratul General al Politiei Romane, in baza unor autorizatii emise de Judecatoria Sector 5, au efectuat perchezitii la trei adrese din Bucuresti unde i-au depistat pe P.
Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA), pe care trebuie sa o incheie fiecare proprietar de autovehicul, se va scumpi si in 2010 cu pana la 35%, dupa ce in anii trecuti pretul acesteia a crescut constant.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Garda Financiara Centrala a organizat, in zilele de 21 si 24 noiembrie, la Bucuresti, concurs pentru ocuparea postului de comisar-sef adjunct la mai multe sectii GF din tara. Pentru postul vacant de la GF Bihor au concurat comisarul Laza Alin si comisarul-sef de divizie Gheorghe Gaja.
Uniunea Civica Maghiara (UCM) a decis sa amane declansarea procedurii de strangere de semnaturi in vederea transformarii organizatiei in partid politic din cauza conflictelor interne dintre conducerea centrala a Uniunii si organizatia judeteana Bihor, respectiv intre presedintele Szasz Jeno si presedintele Consiliului Alesilor UCM, Szilagyi Zsolt.
Deputatul PNL Bihor Cornel Popa a declarat in conferinta de presa de ieri ca, dupa data de 15 ianuarie 2006, de pe Aeroportul Oradea vor exista zilnic curse spre Capitala.
Liberalii bihorenii s-au decis in privinta fuziunii. Dupa consultarea filialelor locale ale partidului, ei au formulat o rezolutie referitoare la fuziunea dintre PNL si PD, rezolutie in care sunt de acord cu fuziunea, dar nu in orice conditii.
Presedintele PSD Bihor, Mihai Bar, este hotarit sa nu cedeze in lupta pe care o duce cu partidele aflate la guvernare, chiar daca, dupa cum spune, a aflat din surse sigure ca i se pregateste o lovitura, pentru a i se inchide gura si a inceta cu dezvaluirile pe care le fac cei din administratia publica locala.
Seful Guvernului refuza, Comisia speciala de retrocedare se eschiveaza, iar deputatul PRM Bihor Paul Magheru a ramas fara raspuns la cele trei interpelari adresate premierului Calin Popescu-Tariceanu pe tema imobilelor retrocedabile din municipiul Oradea si judet catre cultele religioase si minoritatile nationale.
PNL a lansat de ieri in judetul Bihor campania "Coalitie impotriva coruptiei" prin care isi propune sa identifice, cu ajutorul cetatenilor, informatii privitoare la cazurile de coruptie din judet.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Paste organizat pana pe 21 aprilie 2014, in Parcul Cismigiu, cu palinca de mere si palinca de pruna. "Ineditul sunt cutiile in forma de iepuras, care contin o sticluta mica de palinca.
Palinca de mere si palinca de pruna sunt cautate la targul de produse traditionale organizat in luna decembrie la Universitate. Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Craciun ce se desfasoara in aceasta luna in centrul Bucurestiului, cu palinca de mere si palinca de pruna.
"Am amenajat standul nostru in spiritul sarbatorilor de Craciun! ... S-a dat bine palinca de toate felurile!", ne-a spus Gabriel Pescleve, de la standul lui Florin Chise din Bihor. La stand, in aceasta perioada, ii gasiti pe Angela si Gabriel Pescleve, nepotii lui Florin Chise din Bihor.
google-analytics.com